Vacature: Activiteitenbegeleider zorgboerderij De Vrijheid                                                                                                te Warmenhuizen.

Algemene informatie zorgboerderij De Vrijheid.

Zorgboerderij De Vrijheid is een zorgboerderij waar we dagbesteding bieden aan mensen met dementie.
Bij ons staat een huiselijke sfeer, warmte en een individuele en vraaggerichte benadering voorop.

Bij ons is er niets wat moet en veel dat mag!
Ons doel is om te werken aan vier kernwaardes. Wij vinden het van groot belang dat mensen zich gezien, gehoord, gewaardeerd en nuttig voelen. In een omgeving waar deskundigheid, menselijkheid, ontspanning en gezelligheid goed terug te zien zijn. We willen mensen een positieve ervaring mee geven en laten ervaren wat hun mogelijkheden zijn. We willen ieder in zijn eigen kracht zetten.
Dit doen wij door gebruik te maken van belevingsgerichte zorg. Een ieder mag zijn wie hij is.
Wij bieden activiteiten aan met dieren zoals; konijnen, kippen, paarden, vogels, hond en kat. Tevens hebben we een (groente) tuin waarin gewerkt wordt. Daarnaast maken we gebruik van creatieve activiteiten, koken, bakken, uitstapjes naar bijvoorbeeld een tuincentrum, gezelschapsspellen en noem maar op. Eigenlijk is er van alles mogelijk!

Functiebeschrijving

Als activiteitenbegeleider zorg je voor een zinvolle en gezellige dag met de mensen. Dit kan bestaan uit werkzaamheden op de boerderij, maar ook uit andere activiteiten zoals hierboven benoemd. Je draagt ook zorg voor het vervoer van de mensen. Zoals hierboven genoemd, maken we gebruik van de methode ‘belevingsgerichte zorg’. Aspecten als vertrouwen, respect en humor zijn belangrijk in de omgang met onze deelnemers.
Je werkt een dienst op donderdag en vrijdag van ongeveer 8.30 uur tot 17.00 uur. Je werkt deze dag zowel zelfstandig als in teamverband.

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid en in staat in te spelen op de individuele mogelijkheden en wensen van de deelnemers.
Je bent een stimulerende collega die van aanpakken weet en beschikt over een goede dosis zelfreflectie.
Je denkt op kritische wijze mee en levert een actieve bijdrage aan de ontwikkelingen van het team en de zorgboerderij. Je bent bekwaam in het geven en ontvangen van feedback. Ervaring in het werken met mensen met Dementie is een pre. Je houdt van dieren en bent creatief. Je werkt graag zelfstandig, maar ook in teamverband. Daarbij kun je methodisch werken en beschik je over goede contactuele vaardigheden. Je beschikt over een groot empathisch vermogen en hebt geduld.
Op basis van opleiding en ervaring functioneer je op MBO 3 of 4 niveau. Een relevante opleiding is een pre. Daarnaast ben je leergierig en beschik je over een rijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris bedraagt maximaal €2200,96 bruto bij een fulltime dienstverband. De aanstelling zal plaats vinden door middel van een oproep contract voor een jaar, bij gebleken geschiktheid. Ook ZZP-ers mogen reageren. Er zijn mogelijkheden dat het contract wordt omgezet in een vast dienstverband.

Inlichtingen

Je sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae, kun je tot en met 14 juli. mailen naar info@zorgboerderijdevrijheid.nl of opsturen naar:
Zorgboerderij De Vrijheid, Diepsmeerweg 46, 1749 AZ Warmenhuizen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Femke Borst, eigenaresse zorgboerderij De Vrijheid. Telefoon: 0612137933. Je kunt ook kijken op onze website: www.zorgboerderijdevrijheid.nl