Praktische zaken

Openingstijden:

  • Maandag:           09:00 – 15:30
  • Dinsdag:              09:00 – 15:30
  • Woensdag:        09:00 – 15:30
  • Donderdag:       09:00 – 15:30
  • Vrijdag:                09:00 – 15:30
  • Zaterdag:           gesloten
  • Zondag:               gesloten

De deelnemers zijn welkom op bovenstaande dagen tussen 09:00 en 15:30 uur. Vanwege het ophalen en thuisbrengen kunnen de tijden variëren. Tijden worden in overleg vastgesteld, met uitzondering op feestdagen.

Vervoer:

Voor bijna alle deelnemers regelen wij het vervoer. Hierdoor fluctueren de ophaal tijden/thuisbreng tijden en proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met ieders wensen qua tijd. Uiteraard moet dit wel in het rijschema passen.

Stichting Landzijde:

Zorgboerderij De Vrijheid is vanaf het begin,  aangesloten bij Stichting Landzijde. Landzijde is in 2000 opgericht door Jaap Hoek Spaans en Hetty Uitentuis.

Stichting Landzijde steunt mensen met een zorgvraag en zorgt dat zij een prettige plek vinden bij zorgboeren. Zo helpen boeren mee om mensen een volwaardige plek te geven in de maatschappij. De zorgboerderijen die bij Landzijde zijn aangesloten zijn echte agrarische bedrijven. De boerderijen bieden veiligheid, uitdaging en verbondenheid. Veiligheid en zekerheid ervaren is belangrijk voor het functioneren van mensen. Terwijl het gevoel van verbondenheid met andere mensen, met de natuur en met het werk in de buitenlucht bijdraagt aan gezondheidsbeleving.

Landzijde heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Elke aangesloten boerderij dient een erkend kwaliteitssysteem, een uitgevoerde risico-inventarisatie & evaluatie (in het kader van de Arbo-wet) en een bedrijfshulpverlening opleiding te hebben (gevolgd).

Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om vrijblijvend onze boerderij te bezoeken.

Wel graag even bellen van te voren op: 0650935258

Wij hebben in 2015 het keurmerk kwaliteitswaarborg landbouw en zorg behaald. Voor meer inhoudelijke informatie betreft het keurmerk klikt u op onderstaande button.